top of page
Image by Helena Yankovska

Let’s celebrate life!

Ben jij er ook zo aan toe: weer heerlijk, onbezorgd genieten? Lekker eten, heerlijke cocktails drinken en de leukste accessoires voor je huis uitkiezen. Mia’s en Nikki’s slaan de handen ineen voor een spetterend lifestyle event: Let’s Celebrate Life! Op 7 april 2022 dompelen we je onder in een wereld vol smaken en kleuren. Zullen we samen de wereld opnieuw ontdekken?

Tijdens Let’s Celebrate Life maak je opnieuw kennis met het beste wat Axel je te bieden heeft. Jij en je vriendinnen nippen van een cocktail en lopen ondertussen langs de leukste standjes. Nikki’s biedt je een ruime keuze aan woonaccessoires van bekende merken, zoals Light & Living en Home Society. ’n Leuk stoeltje, een bijzondere kaars of een mooie lamp: het team van Nikki’s adviseert je. Terwijl de enthousiaste crew van Mia’s je laat kennismaken met een paar smakelijke tapas word je geïnspireerd door alle nieuwe trends.

 

Mia en Nikki zijn niet de enigen die jou op Let’s Celebrate Life laten zien wat ze in huis hebben. Er zijn nog meer Axelse ondernemers die je vanalles laten zien. En natuurlijk is er een DJ, helemaal zoals je van Mia’s gewend bent.

De komende weken houden we je via onze socials op de hoogte van wat er allemaal staat te gebeuren en welke bedrijven je ontmoet op 7 april.

 

Vier jij het leven samen met ons? Bestel je kaarten voor Let’s Celebrate Life bij Mia’s (info@miasaxel.com) voor €7,50 per persoon ben je erbij. In de toegangsprijs zit een glas feestelijke cava inbegrepen en 2 heerlijke pincho’s. Je ontvangt bovendien een goed gevulde goodie bag bij vertrek. Bestel jouw kaart snel, want het aantal is gelimiteerd.

 

Zien we je op donderdag 7 april 2022 bij Mia’s? Je bent vanaf 19u welkom.

 

Let’s Celebrate Life!

 

Mia Dieleman en Nikki Lockefeer

 

P.s.: wil je vooraf al in de mood komen? Mia’s serveert alleen op 7 april een Let’s Celebrate Life Bites to Share-menuutje. Reserveer snel een tafeltje.  

bottom of page