top of page
100128.jpeg

Bedrijf, familie-uitje of vriendengroep

Golf Clinics

Net voorbij de watertoren in een prachtig natuurgebied ligt de mooie golfbaan genaamd de Woeste Kop, in samenwerking met Mia’s kan je daar met vrienden, familie of collega’s een leuke clinic volgen bij Matthew Lowe.

Benieuwd naar wat Lowe Golf Academy te bieden voor verschillende evenementen of clinics? Er zijn bij Lowe Golf Academy fantastische faciliteiten om een golfclinic te organiseren voor uw bedrijf, familie-uitje of voor een vriendengroep. De clinics kunnen zo samengesteld worden dat het voor zowel niet-golfers als voor golfers een sportieve en gezellige ervaring is.

Tijdens een van onze golfclinics worden de facetten van de golfsport behandeld. Denk hierbij aan putten, pitchen, chippen en de swing. De clinic eindigt met een sportief, maar gezellig wedstrijdje. Bekijk hieronder de tarieven van een clinic vanaf 7 personen inclusief het gebruik van golfclubs en ballen:

Begin bij De Loft op het terras of in het clubhuis met een kop koffie en een heerlijk stuk taart. Tijdens de clinic voorzien we u van een drankenarrangement en hapjes naar keuze.

Na uw Clinic bij Mia’s in de lounge genieten van heerlijke tapas en een cocktail terwijl u napraat over de ervaringen en talenten in de groep. Het volledige arrangement bedraagt dan vanaf 7 personen.

€89,50 per persoon.

Het is ook mogelijk om een clinic te combineren met een heerlijke lunch of diner in ons restaurant De Loft.

bottom of page