top of page

Mia's Goes Green

DSC_5009.jpg

Mia is eigenaresse van Mia’s Restaurant & Lounge in Axel en zet zich volop in voor het verduurzamen van haar restaurant. Via ecommit compenseert Mia’s Restaurant & Lounge al een deel van de CO2-uitstoot om hun dagelijkse activiteiten zo veel mogelijk CO2-neutraal te maken. Maar vanaf augustus 2023 gaat Mia’s ook de volgende stap zetten: 1% van iedere bon wordt aan CO2-compensatie besteed. ‘Zo draag je als gast ook je steentje bij,’ zegt Mia.

Bij Mia’s Restaurant & Lounge heeft duurzaamheid al een belangrijke rol gekregen in de vorm van besparing op energie. Daarnaast worden de smakelijke ingrediënten zo dichtbij mogelijk ingekocht en wordt er kritisch gekeken naar de afvalstroom van Mia’s Restaurant & Lounge. ‘Wist je dat we groente en fruit bij Mia’s composteren en dat we die compost weer gebruiken voor onze bomen, planten en gras? Onze gasten mogen hier ook gebruik van maken.” 

“Toch blijft er altijd nog wat uitstoot over die we niet kunnen voorkomen en we willen graag onze gasten betrekken bij de bewustwording van uitstoot,’ aldus Mia.
Ecommit garandeert dat alle gekochte CO2-certificaten daadwerkelijk CO2 vertegenwoordigt die uit de atmosfeer verwijderd is en biedt een digitaal platform zodat je als ondernemer altijd kunt zien waar de investering naartoe gaat. Mia: ‘Ik denk dat ecommit de enige is die een passende oplossing biedt voor bedrijven zoals Mia’s om te kunnen compenseren op een transparante manier. Ze hebben een leuk team met veel kennis en staan 100% achter wat ze doen. En ze leggen alles duidelijk en begrijpelijk uit!’
Wil jij ook CO2-compensatie op de rekening via ecommit? Maak eens een afspraak met een van onze salesmanagers via www.ecommit.nl.

bottom of page